Sessions de ioga gravades

Tens un nivell de vida molt exigent i vols practicar ioga per eliminar o prevenir patiments que poden afectar la teva vida diària (dolors constants de cap, d’esquena o estrès i preocupacions)? No obstant això, no tens temps suficient o no et pots traslladar fins a un centre especialitzat? Jo et puc oferir la solució!

Et convido a gaudir de sessions gravades de ioga terapèutic i meditació des de casa o des d’on prefereixis i en l’horari que vulguis.

No importa si tens una vida molt atrafegada, amb les nostres sessions gravades, pots practicar ioga a qualsevol hora del dia i en qualsevol espai. És a dir, ioga on i quan vulguis.

Aquí trobaràs pràctiques senceres de ioga terapèutic, d’una hora aproximadament. El lloguer de la pràctica et permet veure-la durant 24h. Podràs veure una sessió sencera en obert (de mostra). També pots accedir a totes les sessions enregistrades, en aquesta pàgina.

Sessions gravades de ioga terapèutic

Mitjançant la nostra pàgina web, a només un clic, tens disponibles tot tipus de sessions gravades de ioga terapèutic. Comença ja el camí per sentir-te bé per dins i per fora!

Les sessions online en diferit et donen la llibertat de graduar el compromís que vulguis fer amb tu i la freqüència de la teva pràctica. Et deixo a continuació unes petites mostres del que podràs veure al adquirir una de les sessions gravades de ioga terapèutic:

Subscripció mensual

Sessió en obert de ioga terapèutic

(sessió de mostra)

Sessió general amb reforç de columna

Sessió general amb reforç de malucs

Sessió general amb reforç d'abdominals

Sessió general amb reforç d'equilibri

Sessió general amb reforç muscular

Sessió general amb reforç de les cervicals

Sessió general amb reforç d'espatlles

Sessió general amb reforç de la columna

Sessió general amb reforç dels malucs

Sessió general amb reforç abdominal

Servei de qualitat i accessible

Amb gran cura he dissenyat diferents programes i modalitats especials d’exercicis per al teu benestar físic i mental. Tots ells són posats a la teva disposició a través de les plataformes digitals a preus assequibles.

Per a totes les persones

Les sessions gravades de ioga terapèutic són per a persones de totes les edats i amb diferents patiments, tenim classes adaptades a cadascuna de les necessitats del participant.

Augmenta els nivells d'energia

La realització d’aquestes classes professionals porta nombrosos beneficis per al cos i la ment: augmentar els nivells d’energia, passar el dia amb major equilibri i tranquil·litat, a més de tenir una actitud més optimista i positiva.

Tria la sessió que vulguis

Amb les sessions online en diferit tens la possibilitat de triar l’horari que millor s’adapti a les teves necessitats, el tipus d’exercicis a realitzar, la durada de les sessions, a part del nivell de dificultat.