Sessions de ioga gravades

Vols practicar ioga per eliminar o prevenir patiments que poden afectar la teva vida diària (dolors constants de cap, d’esquena o estrès i preocupacions)? No obstant això, no tens temps suficient o no et pots traslladar fins a un centre especialitzat? Aquí tens una solució.

Et convido a gaudir de sessions gravades de ioga terapèutic i meditació des de casa o des d’on prefereixis i en l’horari que vulguis.

No importa si tens una vida molt atrafegada, amb les nostres sessions gravades, pots practicar ioga a qualsevol hora del dia i en qualsevol espai. És a dir, ioga on i quan vulguis.

Amb la suscripció mensual a Patreon tindràs accés a varies pràctiques senceres de ioga terapèutic, d’una hora i de mitja hora. També pots accedir a tots els directes. Subscriu-te en aquesta pàgina.

Sessions gravades de ioga terapèutic

Les sessions online en diferit et donen la llibertat de graduar el compromís que vulguis fer amb tu i la freqüència de la teva pràctica. Et deixo a continuació unes petites mostres del que podràs veure al adquirir una de les sessions gravades de ioga terapèutic:

Subscripció mensual

Sessió en obert de ioga terapèutic

(sessió de mostra)

Servei de qualitat i accessible

Amb gran cura he dissenyat diferents programes i modalitats especials d’exercicis per al teu benestar físic i mental. Tots ells són posats a la teva disposició a través de les plataformes digitals a preus assequibles.

Per a totes les persones

Les sessions gravades de ioga terapèutic són per a persones de totes les edats i amb diferents patiments, tenim classes adaptades a cadascuna de les necessitats del participant.

Augmenta els nivells d'energia

La realització d’aquestes classes professionals porta nombrosos beneficis per al cos i la ment: augmentar els nivells d’energia, passar el dia amb major equilibri i tranquil·litat, a més de tenir una actitud més optimista i positiva.

Tria la sessió que vulguis

Amb les sessions online en diferit tens la possibilitat de triar l’horari que millor s’adapti a les teves necessitats, el tipus d’exercicis a realitzar, la durada de les sessions, a part del nivell de dificultat.