Sessions virtuals de ioga en directe

El treball, l’estrès, el trànsit, algunes complicacions personals, entre d’altres factors, poden fer difícil suportar el dia a dia, generant diverses malalties en el cos i ment. Per això, moltes persones busquen el ioga terapèutic com una via d’escapament per aconseguir un equilibri i una vida més saludable.

Però, quan no tenim temps per anar a la nostra classe de ioga o, a causa de la pandèmia pel coronavirus, no podem assistir a les sessions presencials com estàvem acostumats. Això ja no és una preocupació, disposem de sessions virtuals en directe de ioga terapèutic, en els horaris que millor s’adapten a les teves necessitats.

Classes de ioga terapèutic en temps real des de casa teva

Les sessions virtuals en directe de ioga terapèutic les pots seguir des de casa d’una manera molt senzilla. Comença consultant els horaris de les nostres classes, després tria la que millor s’adapta a les teves necessitats i s’aplica en els plans de subscripció que oferim per a tu.

L’ideal és tenir preparada una estoreta, una manta i una cadira. Assegura’t de tenir una bona connexió a internet. Les classes es realitzaran a través de ‘Zoom’ i s’obriran amb mitja hora d’antelació per a tots aquells que es connecten per primera vegada i necessiten ajuda amb la configuració de la sessió.

Subscripció mensual

Plataforma de ioga amb sessions virtuals

La plataforma virtual és molt completa i permet que les sessions de ioga terapèutic via online arribin a tots els alumnes amb gran qualitat i nitidesa audiovisual.

Ja t’has apuntat a les classes de la setmana de ioga terapèutic? Coneix la nostra programació i no et preocupis si mai has practicat aquesta valuosa disciplina, aquestes classes online són per a tothom, independentment de la teva edat o condició física, només et calen ganes de millorar físicament i mentalment. 

Gaudeix la classe!

Cultivant hàbits saludables

Amb la pràctica de ioga en temps real, t’ajudarem a conrear hàbits saludables i evitar malalties provocades pel sedentarisme. Si et perds una sessió en viu, tindràs l’oportunitat de veure les gravacions que estaran disponibles per a realitzar ioga a casa.

Tenim programes de ioga terapèutic desenvolupats amb una metodologia fàcil i progressiva basada en la meva experiència professional.

Elimina l'estrès i genera un sentiment de felicitat

El ioga no només ens porta beneficis físics com tonificar els músculs i aportar major flexibilitat a el cos, també ens fa sentir més actius i forts, eliminant l’estrès i generant un sentiment de felicitat.

No dubtis en accedir a una sessió virtual en directe amb nosaltres.