Sessions de ioga

Les nostres classes de ioga terapèutic estan centrades en el tractament de malalties i de malestars específics a través de diversos exercicis, postures i tècniques personalitzades que permeten guiar a cada alumne cap a la sanació i l’harmonia corporal i espiritual.

Tots sabem que el ritme de vida actual és exigent, sumat a això, la quarantena pel coronavirus ha sotmès a moltes persones a condicions d’estrès mental superior i ha augmentat la necessitat de passar més temps davant de l’ordinador o les pantalles de TV (per treball i entreteniment), la qual cosa ha originat un augment de casos per dolències físiques i musculars a molta gent.

Amb les nostres sessions online o presencials pots revertir aquestes dolències, retraccions musculars i equilibrar el teu benestar emocional de forma natural, senzilla i progressiva. 

Sessions online per a major comoditat

Practica ioga terapèutic des de la comoditat de casa teva en sessions online gravades i en directe. Pots estalviar temps i diners.

Sessions gravades

Amb les classes gravades pots practicar des d’on vulguis i en el moment que vulguis. Regala’t un temps exclusiu per a tu mateix, és una inversió per al teu benestar físic i mental.

Sessions virtuals en directe

Per començar teves classes de ioga terapèutic l’única cosa que necessites és una connexió a internet i subscriure amb nosaltres. Realitzaràs una pràctica integral que portarà un balanç i creixement a la teva vida, equilibri en el teu cos i ment, una vida saludable.

Sessions Presencials en el nostre centre El Brot de Breda

Si prefereixes les sessions presencials, el nostre Centre de teràpies El Brot de Breda està completament equipat perquè rebis tota l’atenció i per ajudar-te a resoldre les teves dolències al teu ritme i segons les teves característiques, amb atenció personalitzada.

Sessions Individuals

Les sessions individuals estan enfocades a ajudar els individus a resoldre els seus problemes tant físics com emocionals d’una forma personalitzada. Amb postures, modulació de la respiració, meditació i la introducció de patrons de comportaments adequats per al teu cos. (També estan disponibles via online).

Sessions en grup

Les sessions de grups reduïts estan dirigides al tractament complementari de diverses patologies i malalties, les adaptem a les necessitats de cada alumne. T’ajudem a desenvolupar hàbits de vida saludable.

Una classe de Ioga Terapèutic integral

Totes les persones que s’uneixin i comencin aquest viatge d’autoconeixement del cos i la ment rebran sessions de ioga terapèutic integral, on els ajudarem a relacionar-se amb la seva afecció, incloent coneixements de la psicologia positiva per entendre com afecten les emocions i la salut mental a l’ cos. T’hi apuntes? 

Entrenament per a la ment

Pèrdua de pes

Reducció de l'estrès