Sessions de ioga grupals

Les sessions en grup de ioga terapèutic busquen ajudar a tot tipus de persones: joves i adults, fins i tot personjes d’edat avançada. Cada pràctica consta de postures terapèutiques, respiració, relaxació i tècniques de meditació que són adaptades d’acord a les necessitats i patiments dels participants.

Sempre els recomano als meus alumnes portar roba còmoda en cada sessió de ioga. Oferim un espai adequat per restablir el teu equilibri, perquè estiguis en harmonia amb el cos i tinguis un balanç adequat en la teva salut.

Les nostres classes grupals són presencials i en grups reduïts per assegurar-me brindar atenció personalitzada, així anem introduint canvis de manera progressiva, modificacions i adaptacions, segons l’evolució de cada alumne.

Sessions en grups reduïts

A través de sessions presencials, m’he dedicat a aprofundir els beneficis del ioga terapèutic per ajudar a l’alumne a conèixer i entendre el seu cos i a despertar la seva ment, amb l’objectiu que senti el seu progrés i evolució dins i fora de la pràctica.

A causa de l’estricte distanciament social que hem de prendre per evitar el contagi de Covid-19 i a la política d’atenció personalitzada, planifiquem sessions en grup amb un nombre reduït de participants.

Durant la classe mantindrem una separació d’1 metre i mig entre les estoretes, una bona ventilació en el lloc i tots hem de fer servir la mascareta.

asanes en la practica de ioga terapeutic

Combinació de tècniques amb beneficis comprovats

A les nostres sessions en grup busquem els millors beneficis per a tu, com ara reforçar l’eficàcia del tractament convencional, atenuar o eliminar els símptomes i el dolor, l’autoregulació del sistema nerviós, a més d’enfortir i recuperar la confiança en tu mateix.

La combinació de tècniques avalades i comprovades científicament possibilita que les persones de diferents complexions i necessitats puguin practicar juntes, en un mateix espai. Unes poden buscar la fortalesa i altres la flexibilitat en el seu cos.

consells per practicar ioga terapeutic

Alguns consells per practicar ioga terapèutic

Al practicar ioga terapèutic en grup és recomanable estar amb l’estómac buit per evitar malestars estomacals durant la realització de les asanes.

Sempre s’ha de practicar descalç i no forçar les postures, no et sobreexigeixis ni saturis, amb més pràctica els moviments seran més fluids.

És essencial escoltar el nostre cos i conèixer els nostres límits, hem de convertir-nos en observadors de cada postura, respiració o sensació, i els resultats es veuran en poc temps, transformant el cos i la ment.

Mesures higièniques en el nostre centre de teràpies

Per a la teva seguretat i la de tots els practicants de ioga en el nostre Centre de teràpies El Brot de Breda, hem pres mesures sanitàries necessàries, entre elles el reforçament de la ventilació natural i la col·locació de gel hidroalcohòlic a la entrada.

D’altra banda, després de cada sessió, es realitza una desinfecció profunda de les estores utilitzades, dels espais i de les superfícies de contacte directe.

A més, els participants de les sessions en grup han d’usar la mascareta en tot moment, mantenir la distància social i romandre el menor temps possible en zones comuns.

Igualment tens l’opció de prendre pràctiques online per complementar les presencials. Tot està a punt per començar des de ja a treballar pel teu benestar! 

Si vols venir a provar el ioga terapèutic a les nostres classes grupals: