Sessions de ioga individuals

La ioga teràpia és una pràctica personalitzada en la qual el professor i l’alumne creen una connexió especial, junts introdueixen canvis significatius en la vida quotidiana que ajuden a superar patiments i trobar l’equilibri perdut.

En les sessions individuals poso tota la meva atenció en l’alumne per ajudar-lo a resoldre el seu problema, sempre seguint el seu ritme i les seves característiques. T’acompanyo en el camí de solucionar situacions difícils d’origen físic o emocional de la manera més personalitzada possible.
Aquestes classes ajuden a canalitzar les nostres vides quan ens sentim perduts. Les postures, respiració, meditació i reflexió ens aporten la direcció més adequada en el moment vital que ens trobem en les nostres vides.

Les sessions poden ser presencials o virtuals.

Sessions individuals per a una atenció personalitzada

Les sessions individuals estan pensades per combinar eines de el ioga terapèutic per tal d’acompanyar a persones de totes les edats i amb diferents patiments, i així contribuir al seu benestar integral.

Els meus alumnes reben una atenció personalitzada i ens enfoquem en millorar la seva salut tant física com mental. Les sessions es programen d’acord a la disponibilitat i oferim tota la informació que necessitis abans de començar una classe de ioga.

explicacio de la case de ioga

Primera sessió: contacte entre el professor i l'alumne

La primera sessió individual serveix per realitzar un contacte entre el professor i l’alumne, per valorar els símptomes que estan causant patiment i tractar-los de la manera més adequada. Establim junts l’objectiu que volem aconseguir a curt, mitjà o llarg termini, per tal de dissenyar una pràctica personalitzada.

Restabliment de l'equilibri físic, mental i emocional

Amb l’ajuda del ioga terapèutic i les seves diverses eines, busquem que les persones restableixin el seu equilibri físic, muscular, mental emocional i psicològic. És important comprendre que és compatible amb la medicina convencional i que pot servir per complementar altres teràpies.

calses de ioga online

La periodicitat depèn de tu

Després de dues sessions, tu tries si en vols fer més o no. La pràctica dissenyada et permet que la puguis fer lliurement i quan vulguis, sense la meva ajuda. Però si la vols, et puc acompanyar sempre vulguis.

eines en el ioga

Una o diverses eines del ioga

Després de la primera sessió, ens enfoquem en utilitzar una o diverses eines del ioga: la selecció de postures, exercicis de la modulació de la respiració i meditació, on l’alumne es compromet a fer la pràctica que han dissenyat.

La pràctica ho és tot!

La dedicació, la constància i la determinació són fonamentals en la pràctica de ioga terapèutic per veure els resultats positius. L’organisme comença actuar i a eliminar les impureses i tensions del cos, redescobreix la seva harmonia i novament aconsegueix el seu equilibri.

Amb les sessions individuals tornem a recuperar la nostra energia i força vital del cos i ment, posem llum a les nostres vides i aportem hàbits saludables a el dia a dia. Anima’t, i si mai has practicat ioga, no et preocupis, et guiaré durant tot el procés. 

Si vols provar una classe de ioga individual: