Descobreix-Connecta-Transforma

Ioga terapèutic amb Roger Masdeu

El ioga és un camí d’autoconeixement a través del cos que ens dona benestar físic i calma mental.

Classes de ioga terapèutic

Sanació a partir de la relaxació, la respiració i els àssanes! És possible amb les classes de ioga terapèutic: exercicis adaptats a les teves característiques o patologies, pensats per recuperar flexibilitat, agilitat i força.

Subscripció mensual

ioga-en-directe

Sessions online en directe

¡Classes de ioga des de la comoditat de casa teva o des d’on vulguis!

Pots apuntar-te a sessions totalment en viu, transmeses a través des de diverses plataformes tecnològiques en còmodes horaris.

Sessions online gravades

‘Ioga terapèutic des d’on i quan vulguis!

Si tens horaris exigents o simplement desitges practicar en moments especials, pots accedir a les sessions gravades de ioga terapèutic. Un programa especial de ioga restauratiu exclusiu i renovat constantment.

Recuperació

Les postures, adaptades a les teves necessitats i amb l'ajuda de suports, ajuden a recuperar la salut i les energies, ja que atenuen el deteriorament i el dolor ocasionat per l'edat, el sedentarisme o condicions físiques especials. La teva salut t'ho agrairà!

Més vitalitat i benestar

El ioga terapèutic pot millorar potencialment el teu dia a dia, aportant energia, vitalitat i, sobretot, al disposar d’eines i recursos que et permeten gestionar en qualsevol moment dolències físiques o situacions d'estrès.

Rutines personalitzades

Les sessions estan especialment dissenyades per a ser impartides de manera individual o en grups reduïts. Mitjançant l'observació de les necessitats i la condició física del practicant, s'adapten postures de ioga individuals que restauren l'equilibri físic i mental.

Tractament professional

Com a professor de ioga i com a terapeuta professional amb més de vint anys de trajectòria, poso a la teva disposició la meva experiència i coneixements al voltant de l'anatomia i fisiologia del cos humà, però sobretot, pel que fa a l'ús de la tècnica del ioga terapèutic per desenvolupar classes i exercicis aptes per a persones de totes les edats o condicions.

Sessions presencials

Si t’estimes més les sessions presencials, pots fer-ne a El Brot, Centre de Teràpies Naturals de Breda.

Comença ja el camí per sentir-te bé per dins i per fora!

Pots assistir a les nostres classes de ioga terapèutic al centre El Brot de Breda (Ctra. d’Arbúcies 88, Breda), en els següents horaris:

Dimarts

De 10.30h a 11.30h
De 18.15h a 19.15h
De 20h a 21h

Dimecres

De 15h a 16h

Dijous

De 18.00h a 19.00h
De 20.00h a 21:00h

Cap al benestar físic, mental i espiritual

En essència, els objectius del ioga s’enfoquen en el benestar orgànic: físic, mental i espiritual. Amb el ioga terapèutic, a través de petits beneficis que s’aprecien progressivament, anem edificant l’harmonia i vitalitat necessàries per elevar la nostra qualitat de vida.

Físic

La disminució i fins i tot eliminació de símptomes i de malalties, a l'igual que la correcta gestió d'aquells que no poden ser reduïts, és dels beneficis més valorats a nivell físic. És clar que és el resultat d'un conjunt de canvis a diversos nivells que es produeixen en el nostre organisme (energia, resistència, concentració).

Mental

Permet adquirir consciència sobre el nostre cos, una actitud més comprensiva amb un mateix i assumir amb una perspectiva més optimista els reptes que ens imposa la vida.

Espiritual

Cadascú pot connectar amb la seva manera d’entendre l’espiritualitat des d’un espai de calma i de silenci, on no es transmet cap dogma o ritual religiós en concret. L’exploració i la consciència poden dur sensacions de llibertat, desinterès i benestar físic i mental.

El ioga adaptat al teu ritme de vida

Gaudeix de classes de ioga personalitzades i adequades als teus horaris o ritmes de vida (independentment de com d’exigents siguin)

En moltes ocasions, un estil de vida agitat pot suposoar un obstacle al tenir cura del teu benestar, per això he decidit organitzar classes presencials i online de ioga de forma totalment flexible, amb l’objectiu de que puguis gaudir de tots els beneficis del ioga terapèutic des de qualsevol lloc i sense complicacions. 

periodicitat i exercicis

Sessions individuals

Classes de ioga focalitzades en el tractament de dolències i malestars específics.

Per a la teva comoditat, les pots fer de manera presencial en el nostre Centre de teràpies El Brot de Breda, o via online a través d’Skype, Zoom o Whatsapp. Per començar, realitzem una anàlisi dels factors psicosomàtics i dels costums quotidians que et puguin fer sentir malament. Després, dissenyo una taula d’exercicis per assolir l’objectiu terapèutic de la teva recuperació.

Sessions grupals

Gaudeix d’aquest viatge de restauració en grup. La millor energia per avançar!

Les classes grupals de ioga són presencials. El nostre Centre de teràpies El Brot de Breda està totalment condicionat amb tots els protocols de bioseguretat, els equips necessaris i una atmosfera harmoniosa i idònia per a la realització dels exercicis de ioga terapèutic.

sessions de ioga a Girona